Skip Navigation Links

Azganlık Organize Sanayi Ortaokulu Resim Sergisi Göz Doldurdu

Azganlık Organize Sanayi Ortaokulu tarafından yılsonu sergisi açıldı.

Azganlık Organize Sanayi Ortaokulu Resim Sergisi Göz Doldurdu

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Deniz Müzesi'nde açılan sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Müzesi Komutanı, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Öğrencilerin sergisindeki eserlerini son derece başarılı bulunduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri kutladı.
 
Resim Öğretmeni Armağan Korkmaz ise öğrencilerle birlikte bir yıllık çalışmanın sonunda güzel eserlerin ortaya çıktığını belirterek, ”Bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. Çocukların resim yapmasının hayal dünyası ve farkındalıklarını geliştirmesi önemli. Sanatla ilgili faaliyetlerde bulunan öğrencilerin eğitim başarıları da artıyor. Farkındalık ve düşünce dünyaları gelişiyor. Çocuklar bu yolla kendilerini ifade etmeyi, iletişim becerilerini de geliştiriyor. Öğrencilerimiz, birçok konuda çok güzel eserler ortaya çıkardılar. Sergimizde 52 öğrencimizin toplam 123 resmi bulunuyor. Ben bütün öğrencilerimi kutluyor, başarılarının devamını temenni ediyorum.” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet