Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Programlara Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde ve bölgemizde düzenlenen

Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Programlara Katıldı

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde ve bölgemizde düzenlenen çeşitli etkinliklere, açılışlara, programlara, taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerine katılarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyor.
İl olarak Deniz Müzesinde Azganlık Organize Sanayi Ortaokulu öğrencilerinin açmış olduğu resim sergisini ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, serginin açılmasında emeği geçenleri kutladı.
İskenderun’da son derece yetenekli öğrencilerin bulunduğuna dikkat çeken İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, serginin açılışını gerçekleştirerek sergi hakkında bilgiler aldı. Ulucami Caddesinde Rüzgar Gelinlik ve Fotoğrafçılık adlı işyerinin açılışını gerçekleştiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnafların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, işyerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek işyeri sahiplerine hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu.
Yunus Emre Orta Okulu tarafından düzenlenen mezuniyet törenine katılan Başkan Seyfi Dingil’e okula ve eğitime katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
Burada bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eğitime her zaman destek olacağımızı belirterek, ”En büyük yatırım insana olan yatırımdır. Belediyemizin imkânları ölçüsünde okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Seyfi Dingil daha taziye, düğün ve nikâh törenlerine katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar