Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Toksoy 'Spor Alışkanlığını Kazandırmak İstiyoruz'

Dörtyol Belediyesi Sosyal Belediyecilik kapsamında hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Toksoy 'Spor Alışkanlığını Kazandırmak İstiyoruz'

Dörtyol   A+a-

 Hatay’da birçok ilklere imza atan Dörtyol Belediyesi, sağlıklı ve güvenli spor yapma imkânı sağlamak adına bayanlara ve çocuklara yönelik Pilates, cimnastik ve ritmik branşlarda ücretsiz kurs hizmeti kısa sürede yoğun ilgi gördü.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve eşi Hanife Toksoy ile birlikte Kara Hasan Paşa Sosyal Tesislerinde kursiyer bayanlarla ile birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Kurs gören bayan ve çocuklarla birlikte sohbet eden Başkan Toksoy kursiyerlerin talep ve düşüncülerini dinledi.
Deneyimli antrenörler tarafından verilen derslere Dörtyollu kadınların ilgisi oldukça fazla. Dörtyol’un 15 mahallesinde haftanın belirli günlerinde gerçekleştirilen Pilates, Cimlastik ve Ritmik kursları ücretsiz olarak veriliyor. Aynı zamanda kursiyerler ücretsiz servis imkânı sağlanıyor.

SPOR ALIŞKANLIĞINI KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Başkan Toksoy, kursiyerlere yönelik konuşmasında, “İlçemiz Dörtyol’da spor alışkanlığını kazandırmak için tüm imkanlarımızı kullanarak bu alışkanlığı yaymak istiyoruz. Özellikle ev hanımları düşünerek tüm mahallere ücretsiz servis hizmeti de sunduk. Kısa sürede Pilates, Cimlastik ve Ritmik branşlarına başvuru sayısı beklentimizin üzerinde oldu. Zamanla çalışmalarımızı yaygınlaştıracağız.” Dedi.
Başkan Yaşar Toksoy ve Eşi Hanife hanımla birlikte kursiyerleri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çekildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar