Skip Navigation Links

Özel Atalar Koleji Farkını Ortaya Koydu

Bu yıl ilk olarak Hatay İli ve ilçelerinde gerçekleştirilen, 4.5.6.7.8. sınıflar arasında düzenlenen 'İngilizce Beceri' yarışmasında dereceye giren öğ

Dünya   A+a-

 
Bu yıl ilk olarak Hatay İli ve ilçelerinde gerçekleştirilen, 4.5.6.7.8. sınıflar arasında düzenlenen “İngilizce Beceri” yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini İKEM Koleji’nde yapılan törenle aldılar.
 
 
Yapılan yarışmada Atalar Koleji yine farkını ortaya koyarak 6 tane birincilikten 3 tanesini elde etti. Yarışmada 1. olan öğrencilere plaket ve hediye verildi.
 
Düzenlenen törene, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Mehmet Cankurtaran, İlköğretim Müfettişi Şahin Bütüner, Özel Atalar İlköğretim Okulu, Özel Güralp İlköğretim Okulu, Özel İkem İlköğretim Okulu, Özel Gülen İlköğretim Okulu Müdür ve Öğretmenleri katıldı.
 
Ödül Törenin de ilk olarak konuşan İlköğretim Müfettişi Şahin Bütüner, “ Bilindiği gibi günümüzde uluslar arası iletişim dili İngilizce, her yabancı dil için geçerli olan süreç odaklı öğrenme ve pekiştirerek öğrenme İngilizce öğrenilirken de önemlidir. Çocuklarımıza, klasik yöntemlerin dışına çıkarak çoklu eğitim yöntemlerinin kullanıldığı ve becerilerini daha da geliştirebilecekleri yarışma ortamı hazırlandı.” Dedi.
 
İngilizce Beceri Yarışması, Dilbilgisi (Grammar), Okuma ve Yazma (Reading&Writing), Dinleme (Listenin ve Konuşma (Speaking) olmak üzere toplam dört kategoride düzenlendi.
 
Birinci olan öğrencilerin isimleri ve okulları şu şekilde;
 
4. Sınıf : Can Aras UYAR - Özel Atalar İ.Ö.O
4. Sınıf : Orhan Baybora Özer - Özel Güralp İ.Ö.O
5. Sınıf : Yunus Emre Dönmez - Özel İkem İ.Ö.O
6. Sınıf : Bera Atahan - Özel Gülen İ.Ö.O
7. Sınıf : Kaan Serdar Antony Alpagül – Özel Atalar İ.Ö.O
8. Sınıf : Hikmet Ödül Özçelik - Özel Atalar İ.Ö.O
 

İngilizce Yarışması 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet