Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Dingil Ankara'da TBB Toplantısına Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Belediyeler Birliği Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’na katıldı. 

Başkan Dingil Ankara'da TBB  Toplantısına Katıldı

Gündem   A+a-

 Toplantıda Türkiye Belediyeler Birliği’nin yeni başkanı ve encümen üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.
Konya Belediye Başkanı olan ve Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa eden Tahir Akyürek’in yerine Türkiye Belediyeler Birliği’nin yeni başkanı Fatma Şahin oldu.
Türkiye Belediyeler Birliği’nin Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Seyfi Dingil, “Konya Belediye Başkanı olan ve Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa eden Tahir Akyürek’in yerine Türkiye Belediyeler Birliği’nin yeni başkanı olan Fatma Şahin’i tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. “dedi.
Başkan Seyfi Dingil,”TBB olarak daha fazla kalkınma, güçlü yerel yönetimler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 24 Haziran’dan sonra yeni bir sisteme geçiş yapacak olan ülkemizde, çok daha güçlü bir yerel yönetim anlayışı hâkim olacak. İnşallah ülkemizin, şehirlerimizi geleceğe taşıyacak, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle meclis toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Toplantıda ayrıca belediye başkanlarının, belediye hizmetlerinde yapmış olduğu proje, çalışmalar ve faaliyetleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar