Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Öğrencilerden Kaymakam Aydın’a Teşekkür Ziyareti

Kutü’l Amare Zaferi’nin 102.yıldönümü münasebeti ile düzenlenen program sonrası

Öğrencilerden Kaymakam Aydın’a Teşekkür Ziyareti

Eğitim   A+a-

Kutü’l Amare Zaferi’nin 102.yıldönümü münasebeti ile düzenlenen program sonrası, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, programın hazırlanmasında emeği geçen Kanuni Sultan Süleyman İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, kendilerini Antakya - Samandağ ilçelerine tanıtım ve kültürel amaçlı gezi ödüllendirdi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı rehberi eşliğinde 44 öğrenci ve sorumlu öğretmenler ile yapılan gezide; Antakya Arkeoloji Müzesi, Saint Pierre Kilisesi, Habib-i Neccar Camisi, Tarihi Uzun Çarşı, Kurşunlu Han, Samandağ ilçesinde Titüs Tüneli ve Beşikli Mağara ziyaret edildi. Ayrıca, katılımcılar İl Merkezinde yöresel lezzet ürünlerini de tatma fırsatı buldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Okul Müdürü Mustafa Kayadelen, Türkçe Öğretmeni Erdal Aldeniz geziye katılan 3 öğrenci ile birlikte gezi sonrası Kaymakam Aydın’ı makamında ziyaret ettiler. Kendilerine tanınan fırsattan dolayı teşekkür ederek, gezi ile ilgili izlenimlerini paylaştılar.
Kaymakam Aydın; Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu eğitim öğretim döneminde de başarılı öğrencileri gezi ile ödüllendirme çalışmalarının devam ettiğini, bu çerçevede Kanuni Sultan Süleyman İlkokulu öğrencilerini Kut’ûl Amare Zaferi’nin 102. Yıl dönümünü kutlamasında gösterdikleri çaba dolayısıyla günübirlik gezi ile ödüllendirdiklerini, bu gezi ile Antakya ve Samandağ ilçelerimizi daha yakından tanıma fırsatı sağladıklarını, öğrencilerin başarılarının kendilerine gurur verdiğini, motive edici bu etkinlikleri tekrarlayacaklarını belirterek öğrencilere bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar