Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil, Temayül Yoklamasına Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,24 Haziran’da yapılacak olan seçimin ülkemizin istikbali açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Başkan Seyfi Dingil, Temayül Yoklamasına Katıldı

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti tarafından Hatay Kapalı spor salonunda 27. Dönem Milletvekili adaylığı için düzenlenen temayül yoklamasına katıldı.
Türkiye’nin ve çocuklarımızın geleceği için önemli bir seçime hazırlandıklarını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Öncelikle tüm aday adayı arkadaşlarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Yapılacak olan temayül yoklamasının ardından genel merkezimizce alt kurul ve üst kurul çalışmalarının ardından milletvekili adaylarımız belirlenecek. Tüm aday adaylarımız birbirinden değerli. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
Şunu rahatlıkla ifade edebilirim ki yoğun katılımlı ve ilginin yoğun olduğu bir temayül gerçekleştirdik. Organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aday adayı arkadaşlarımız birbirlerine siyasi nezaket kuralları içinde davranarak hareket ediyorlar. Bu durum AK Parti adına, teşkilat adına ilerisi için ümit veriyor. İnşallah biz 24 Haziran'da bu birlik ve beraberliğimizi sandığa yansıtarak Hatay’da seçimden başarılı bir şekilde çıkacağız”
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet