Skip Navigation Links

'Öğrencilere Baktığımda Kızım Nuran Yılmaz'ı Görüyorum'

Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz'ın 1993 yılında vefat eden kızı Nuran Yılmaz adına 1999 yılında yaptırdığı Nuran yılmaz Çok Progra

Dünya   A+a-



 
Nuran Yılmaz Çok Programlı Lise’nin karne töreni, duygu seline neden oldu. Başarılarla dolu bir geçmişe sahip okulda dereceye giren öğrencilere hediyelerini veren Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz:
 
“Öğrencilere Baktığımda Kızım Nuran Yılmaz’ı Görüyorum”
 
Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz’ın 1993 yılında vefat eden kızı Nuran Yılmaz adına 1999 yılında yaptırdığı Nuran yılmaz Çok Programlı Lisesi’nde duygu seli yaşandı.
Bugüne kadar 2 bin öğrencisini mezun eden Nuran Yılmaz Çok Programlı Lise, okullar arası bir çok etkinlikte önemli başarılar elde ediyor.
Yüzlerce mezunu çeşitli meslek dallarında başarılarla dolu bir gurur tablosu oluşturan Nuran Yılmaz Çok Programlı Lise, bu yıl verdiği mezunlarının başarılarıyla da adından söz ettireceğe benziyor.
2010-2011 öğretim yılı karne töreninde öğrencilerle bir araya gelen Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz, eşi Aynur Yılmaz ile kızı Şirket Genel Müdürü Selma Yılmaz, Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar ve Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, okulu dereceyle bitirenlere, çeşitli etkinliklerde dereceye girenlere ödül verdiler.
Öğrenciler arasında duygu dolu dakikalar yaşayan hayır sever Şahap Yılmaz, “bu okulda yetişen her çocukta 18 yıl önce kaybettiğimiz kızım Nuran Yılmaz’ı görüyorum. Bu okulu yaptırdığım ve bu çocukların yetişmesine vesile olduğum için gururluyum. Bu okulda en iyi eğitim-öğretim şartlarını hazırlayan ve sunan tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum.” Dedi.
Okul birincileri Genel Lise bölümünden Selvican Kıray ve Meslek Lisesi bölümünden Lütfiye İpek Nazlı’ya ödüllerini Şahap Yılmaz ve eşi Aynur Yılmaz birlikte verdiler.
Törende bir de önemli sürpriz yaşandı. Bir kolu ve bacağı olmayan engelli öğrenci Melek Alkış, Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever Şahap Yılmaz’a karakalem portresini hediye etti. Çok duygulanan Şahap Yılmaz, portreyi hediye eden Melek Alkış’a teşekkür etti.
Okul ikinci ve üçüncüleri ile tüm etkinliklerde okulu gururla temsil eden halk oyunları ekibine ödülleri Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu ile idareci ve öğretmenler tarafından verildi.
Okul bahçesinde yapılan törenin ardından, Nuran Yılmaz Çok Programlı Lisesi’ni yaptıran Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz ve eşi Aynur Yılmaz, Şirket Genel Müdürü Selma Yılmaz, okul müdürü Ragıp Kahan ve okul öğretmenlerinden Dilber Akgül tarafından ağırlandılar.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet