Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP, Payas’ta Suzan Şahin’de Birleşti !

CHP Payas İlçe Örgütü’nün düzenlediği kahvaltı, Payaslı bine yakın CHP’liyi buluştururken, kahvaltıda 24 Haziran’da yapılacak seçime hazır olunduğu me

CHP, Payas’ta Suzan Şahin’de Birleşti !

Gündem   A+a-

CHP Payas İlçe Örgütü tarafından 24 Haziran Seçim öncesi düzenlenen kahvaltıya, CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayları Avukat Suzan Şahin, Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Payas Belediye Başkan Adayı Ali Oğuz, ilçe Başkanı Rafet Özkaya ile bine yakın CHP’li katıldı.
Kahvaltıda Hatay’dan milletvekilliğine aday olmayacağını belirten Milletvekili Hilmi Yarayıcı, 24 Haziran sürecinde Hatay’da mücadelenin iki ismi olarak Avukat Suzan Şahin ve Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nu işaret etti.
Payas’ta hemşehrilerinin yoğun ilgisi ve sevgi seliyle karşılanan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Suzan Şahin, gördüğü ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı.
Kahvaltıya gelenleri, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tek tek karşılayan CHP Payas İlçe Başkanı Rafet Özkaya ve Fatma Canbay, amaçlarının kahvaltıda tüm Partilileri bir araya getirmek olduğunu belirterek 24 Haziran’da yapılacak seçime hazır olduklarını söyledi.
Toplantıda katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaşan ve 24 Haziran seçimlerde aday olması için baskı yapılan CHP Kadın Kolları Eski MYK üyesi ve kurultay delegesi Av. Suzan Şahin de yaptığı konuşmada “Barış kardeşlik ve ulusal egemenlik için mücadele de bende varım diyorsanız gücümüzü birleştirmeye dayanışma kahvaltımıza bekliyoruz demişler.
Sizler de gelmişsiniz mücadeleye hazırsınız, öyleyse biz başaracağız.
Mutlu günleri yakalamak mümkün.
Mutlu gelecek mümkün.
Gelin el ele verelim aydınlığa yürüyelim demişler sizlerde gelmişsiniz öyleyse aydınlık yakın.”dedi
Şahin Konuşmasının ilerleyen bölümünde şunları söyledi:
“Ekonomi iyiydi, sağlık iyiydi, eğitim iyiydi, dış politika iyiydi, terör bitmedi şimdi ben bu konuları konuşmak istemiyorum biz omuz omuza verelim beraber mücadele edelim aşamayacağımız başaramayacağımız hiç bir şey yok. Omuz omuza verirsek her şeyi başaracağımıza inanıyorum. “ dedi.
Toplantıyı katılan CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı Yaptığı kısa konuşmada ” Aday olmadım olsam dahi asla Hatay’dan olmayacağım. Gözüm arkada değil burada mücadeleye devam edecek arkadaşlarım var simdi ikisi aramızda Avukat Suzan Şahin ve Doktor Riyat Kırmızıoğlu var”
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar