Skip Navigation Links

'Dersimiz Atatürk'ü izlediler

Atatürk'ü daha iyi anlamaları ve tanımaları amacıyla İskenderun korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklar, Site Sinemasında göst

Dünya   A+a-

Atatürk’ü daha iyi anlamaları ve tanımaları amacıyla İskenderun korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklar, Site Sinemasında gösterime sunulan “Dersimiz Atatürk” filmini izlediler.

Dersimiz Atatürk filmini izleyen İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklar, Dersimiz Atatürk filmi ile Atatürk’ü daha iyi tanıdıklarını belirterek aynı zamanda sinemaya giderek film izlemenin de mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, etkinlikle ilgili olarak “Türkiye’de en çok okunan ve satan kitaplardan ‘Şu Çılgın Türkler’ ve ‘Diriliş Çanakkale’nin usta yazarı Turgut Özakman’ın elinden Mustafa Kemal Atatürk‘ü çocuklarımıza izlettirmek çok özel bir duygu. Atatürk’ü her gencimiz tanımalı, kişiliğini, devlet adamlığını tanımalı. Biz bu düşüncelerle dernek yönetimi olarak çocuklarımızı sinemaya götürmenin mutluluğunu yaşadık. Onların mutluluğu bizlerin de mutluluğu oldu” dedi. Çocuklar, filmi izledikten sonra Kitap Oku Kitap Okut İskenderun Grubu’nun Havuzlu Çarşıdaki kitap standını ziyaret ederek birer kitap seçen çocuklar, daha sonra 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla yine Havuzlu Çarşıda stand açarak halkla buluşan polisleri ziyaret ettiler. polisin çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Daha sonra dernek binasına giden çocuklar, öğle yemeğini yiyip ardından evlerinin yolunu tuttular. Dörtyol’da bir lisede görevli İngilizce Öğretmeni Özlem Emir de derneğin düzenlediği sinema etkinliğine katıldı. Emir, önümüzdeki günlerde dernek binasında çocuklara gönüllü olarak İngilizce kursu vermeye hazırlanıyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet