Skip Navigation Links

İGEV'de yeni başkan Mithat Barutçu..

İGEV'i bir evlat gibi benimseyip bugüne kadar da kuruluş amaç ve ilkelerine uygun bir şekilde temsil eden Talat Çiçek ve yönetimi bayrağı Mithat Barut

Dünya   A+a-

İskenderun’da çağdaş, laik, Atatürkçü bir nesil için ekonomik sıkıntı içerisinde oldukları için üniversite öğrenimlerine devam edemeyen öğrencilere burs imkanı sağlayarak aydınlık Türkiye’nin geleceği için mücadele veren İskenderun Güney Eğitim Vakfı, başarılı geçen 6. Dönem Başkanı Talat Çiçek’in ardından bayrağı Mithat Barutçu devraldı.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı salonunda gerçekleşen genel kurulda divan başkanlığını İGEV’in kurucusu Eczacı Ruslan Coşkunırmak yaptı.
Genel Kurulda 6. dönem faaliyetleri hakkında bilgiler veren Talat Çiçek, en iyiyi yapmak için gayret sarfettiklerini söyledi.
Eğitim Vakfı’nın kuruluş amaç ve ilkelerine de vurgu yapan Talat Çiçek, “Bireylerin sivil toplum kuruluşları çatısı altında birleşerek örgütlenmeleri, demokrasilerin en temel gereği olup, toplumsal sorunların çözümünde de en etkili yöntemdir. Bu anlayışla kurulan İskenderun Güney Eğitim vakfı’nın tek amacı cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, çağdaş, laik, Atatürkçü bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmaktır. Cumhuriyeti yüce bir değer olarak gören, İskenderun Güney Eğitim vakfı, Atatürk ilke ve devrimlerinin savunucusu ve koruyucusudur.” İgev yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Mithat Barutçu, Naim Belli, Şefik Uyar, Nihat Belli, Süheyl Yüksek, Naim Tektaş, Ali Murt ve Yusuf Reyhani.
Daha çok öğrenciye burs vermek için yapılan çalışmalara oy birliğiyle destek vererek faaliyet raporunu onaylayan İGEV Genel Kurulu, 6. dönemde başarılı çalışmalar yaparak vakfın en iyi noktaya gelmesi için mücadele veren Talat Çiçek ve yönetimine övgü dolu sözlerle teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet