Skip Navigation Links

Özel İkem Hatay Birincisi..

İskenderun Özel İKEM Koleji Genel Müdürü Levent Yılmaz, geçen yıl olduğu gibi bu yılda SBS genel başarı sıralamasında 628 okulu geride bırakarak Hatay

Dünya   A+a-

İskenderun Özel İKEM Koleji Genel Müdürü Levent Yılmaz, geçen yıl olduğu gibi bu yılda SBS genel başarı sıralamasında 628 okulu geride bırakarak Hatay’da birinci olduğunu açıkladı.
Özel İKEM Koleji Genel Müdürü Levent Yılmaz, 19 yıldır İskenderun’da eğitim ve öğretim çıtasını yükseğe taşıma mücadelesi verdiklerini belirerek geçen yıl 413 olan SBS genel başarı ortalamalarının bu yıl 417.89 olduğunu söyledi.
SBS genel başarı ortalamasında 628 okulu geride bırakarak bu yıl da Hatay’da İKEM Koleji’nin birinci olduğunu kaydeden Genel Müdür Levent Yılmaz “34 öğrencimizden 30’u 417.89 SBS ortalamasıyla çeşitli okullara yerleşmeye hak kazanarak İKEM Kolejimiz %80’lik başarı elde etti. Biz öğrencilerimizden gurur duyuyoruz. Verdiğimiz eğitimin İskenderun’da çıtayı hep yükseğe çıkarmış olması bizleri mutlu ediyor. Tüm öğrencilerimiz ile eğitim kadromuzu kutluyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet