Skip Navigation Links

MKÜ Konservatuvarı'nda süpürgeli eğitim..

MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı'nda uygulamaları ve davranışlarıyla sansasyonel haberlere konu olan Müdür Sevda Askerova, yine bir ilke imza a

Dünya   A+a-

MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda uygulamaları ve davranışlarıyla sansasyonel haberlere konu olan Müdür Sevda Askerova, yine bir ilke imza atarak gündeme geldi.
Konservatuvar eğitimi almak için MKÜ’yü tercih eden ve ellerinde sadece enstrüman olması gereken öğrencilerine süpürgeli eğitim yaptıran Müdür Sevda Askerova, çevrede oturan vatandaşlardan da büyük tepki topladı.
Asker ocağındaki mıntıka temizliği görüntülerini andıran ve bir eğitim kurumunda olmaması gereken uygulamada öğrenciler, ellerinde kürek, süpürge ve el arabalarıyla konservatuvar etrafında mıntıka temizliği yaptırılırken görüntülendi.
Sert ve tavizsiz uygulamalarıyla daha önce de kamuoyundan tepki toplayan ve Kültür bakanlığı ile YÖK’e hakkında şikayet dilekçeleri giden Sevda Askerova için MKÜ Rektörü Prof. Dr. Şerafettin Canda’nın ne diyeceği merak konusu. Konservatuvar Müdürü Sevda Askerova’yı tüm olumsuz uygulamalarına rağmen bugüne kadar koruyan Rektör Canda’nın bu kez soruşturma açması bekleniyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet