Skip Navigation Links

Fen İşleri Çalışıyor Samandağ Güzelleşiyor

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Samandağ’ın 9 mahallesinde çalışmalar sürdürdü.

Fen İşleri Çalışıyor Samandağ Güzelleşiyor

Gündem   A+a-

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile Samandağ’ın ulaşım ağını genişletmek ve vatandaşların daha rahat güvenilir ulaşım sağlamaları için çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri mesai saati gözetmeksizin çalışmalarını gerçekleştirdi.
Samandağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Fen işleri ekipleri tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Yıldız; “Samandağ’ın ulaşım ağının genişlemesi ile Fen İşleri ekiplerimiz vatandaşlarımızın refahı için mesai saati gözetmeksizin çalışmalarını gerçekleştiriyor. Fen İşleri ekiplerimizce, Şükrü Kanatlı Mahallesinde yol açma ve tesviye çalışması yapılıyor. Karaçay Mahallesinde parkeye hazırlık çalışması yapılıyor. Mızraklı Mahallesinde tesviye çalışması yapılıyor. Ataköy Mahallesinde yol dolgu çalışması yapılıyor. Yaylıca Mahallesinde parkeye hazırlık çalışması yapılıyor. Atatürk Mahallesinde yol açma ve parkeye hazırlık çalışmaları yapıldı.
Tomruksuyu Mahallesinde yol açma çalışmaları yapıldı. Yeni Mahalle’de parkeye hazırlık çalışması yapıldı. Kurtderesi Mahallesi’nde parke onarım çalışması yapıldı. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışmalarımız devam edecek” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet