Skip Navigation Links

İGEV'de Hassas Dönemde Sade Tören.

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) yönetimi, mezun olan bursiyerlerine kutlama belgesi verdi.

Dünya   A+a-

İGEV’de Hassas Dönemde Sade Tören…
İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) yönetimi, mezun olan bursiyerlerine kutlama belgesi verdi.
Geleneksel mezunlar gecesinin ülkede yaşanan terör olayları ve şehit cenazeleri nedeniyle hassasiyet göstererek iptal eden İGEV yönetimi takdir toplamıştı.
Mezun bursiyerlere kutlama belgeleri İGEV binasında düzenlenen sade bir törenle verilmiş oldu.

İGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Barutçu, daha önceki şehit edilen askerlerin acısı dinmeden Dörtyol’da ki polis otosuna karşı düzenlenen saldırıyı lanetlediğini söyledi. Konuşmasının devamında Barutçu, “Yapılan provakosyonlar neticesinde yıllardan beri kardeşçe yaşayan insanlarımızın arasına kin tohumları ekerek birbirine düşman hale getirilmeye çalışıyor. Buna kesinlikle alet olmamamız gerekiyor.

Ülkemizi Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlıklar düzeyine çıkarmanın yolu eğitimden geçmektedir. Siz eğitim gönüllülerimizden aldığı güçle “Aydın bir nesil; Aydınlık bir gelecek” anlayışını ilke edinmiş İGEV Atatürkçü Aydın gençliğin yetişmesine her zaman katkı yapmaya devam edecektir.

Bugüne kadar toplam 672 öğrenciye burs vererek Atatürkçü, laik, yurt sever bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunan bütün eğitim gönüllülerine İGEV adına teşekkür ediyorum.

Öğrencilerimizi İGEV ailesinden bursiyer öğrenci olarak uğurlarken bundan sonraki yaşamlarında bu ailenin ayrılmaz birer ferdi olacaklarını ümit ediyoruz. İyi bir yurttaş olarak vatana hizmeti her şeyin üstünde tutacakları konusunda güvenimiz tamdır.” Diyen İGEV Başkanı Barutçu, öğrencilerin üniversitedeki başarılarının yaşamlarında da sürdürmesini istediğini belirtti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet