Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz CHP Gençlik Kolları Erken Seçime Hazır..

Gençlik Kolları erken seçim gündemi ile mahallelerde yol haritasını belirlemek için mahalle temsilcileri ile parti binasında toplandı.

Arsuz CHP Gençlik Kolları Erken Seçime Hazır..

Gündem   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz gençlik kolları erken seçim gündemi ile mahallelerde yol haritasını belirlemek için mahalle temsilcileri ile parti binasında toplandı.
İçinde bulunduğumuz seçim süresinde yapılacak çalışmaları ve gençliğin mahallelerde ki yol haritası hakkında konuşan Arsuz Chp Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Devrim ardından yaptığı açıklamada, “Erken seçim istemeleri işlerin iktidar ve yandaşları açısından iyiye gitmediğini göstermektedir” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm kadrolarıyla erken seçime hazır olduğunu dile getiren Devrim,"Ekonomiyi çökerten, halkı korku düzenine iten, her şeyi tek adamın iki dudağına bırakmış bir düzeni yıkmanın hayalini kuran bu ülkenin aydınlık yüzleri biz gençler erken seçime hazırız. Kapı kapı dolaşıp ülkenin sigortası Cumhuriyet Halk Partisi'nin politikalarını anlatacağız." ifadelerine yer verdi.
Gençlerin daveti üzerine toplantıya katılım sağlayan ilçe yöneticisi Eşref Karayün de her daim gençlerin yanında olduğunu vurguladı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar