Skip Navigation Links

İGEV'in bursiyerleri 10 parmağında 10 marifet..

İGEV'de düzenlenen müzik dinletisine bursiyerler, veliler ve üyeler yoğun ilgi gösterdiler..

Dünya   A+a-

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, sadece maddi olanaklardan yoksun gençlere üniversite öğrenimleri için burs sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda onların sosyal gelişimlerine de önem vererek kültürel ve sanatsal yönlerinin gelişmesi için çaba sarfediyor.
İGEV’de düzenlenen müzik dinletisine bursiyerler, veliler ve üyeler yoğun ilgi gösterdiler..

İGEV’in bursiyerleri 10/" target="_blank">10 parmağında 10 marifet..
İskenderun Güney Eğitim Vakfı bursiyerleri tarafından düzenlenen müzik ve şiir dinletisinde Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı öğretim görevlilerinden Sevda Askerova’nın öğrencileri de, konuklara müzik ziyafeti çekti.
İGEV Başkanı Mithat Barutçu, vakfın amacının maddi olanaklardan yoksun, başarılı ve Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı gençlere katkıda bulunmak olduğuna belirterek “Atatürkçü, laik, yurtsever bir gençlik yetiştirmek ve onları karanlık emeller taşıyan düşüncelere teslim etmemek, aydınların ve sivil toplum örgütlerinin birinci görevi olmalıdır. İskenderun Güney Eğitim Vakfı bu idealleri kendisine görev edinmiştir" dedi.
Eğitim gönüllülerinin yaptığı katkıların Vakıfta daha büyük bir çalışma azmi verdiğini ifade eden Barutçu "Şuna gönülden inanıyoruz ki, bu gençlerimiz topluma yararlı bir insan olarak hayata atılıp, vatana hizmeti her şeyin üstünde tutacaklardır. Bu da yarınlarımızın teminatı olacaktır. Öğrencilerimize bu günkü şiir ve müzik dinletisi için yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Aramızda Mustafa Yazıcı Konservatuarı’nın kurulmasında büyük emekleri olan saygıdeğer hocamız Prof.Dr. Sevda Askerova da var. Biz dinleti için davet ettik, o da bir eğitim gönüllüsü olarak bize bir sürpriz yaparak küçükte olsa bir konser vererek bizi onurlandıracaktır. Kendisine ve öğrencilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Öğrenciler tarafından sunulan müzik ve şiir dinletisi, salonda bulunanlar tarafından büyük alkış aldı. Özellikle öğrencilerin okuduğu şiirler sırasında bazı konukların duygulandıkları gözlendi.
Etkinlikte ayrıca Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Mustafa Yazıcı İskenderun Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Sevda Askerova’nın öğrencileri de, konuklara müzik ziyafeti çekti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet