Skip Navigation Links

Başkan Culha, “23 Nisan Palyaçolu Çocuk Eğlencesi ’ne” Katıldı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Arsuz İlçe Örgütü ve Arsuz Belediyesi ile ortak düzenlenen “23 Nisan Palyaçolu Çocuk Eğlencesi ’ne” katıldı.

Başkan Culha, “23 Nisan Palyaçolu Çocuk Eğlencesi ’ne” Katıldı

Gündem   A+a-

CHP Arsuz İlçe Örgütü ve Arsuz Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Arsuz Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen “23 Nisan Palyaçolu Çocuk Eğlencesi ‘ne,” Başkan Culha’nın yanı sıra, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ve Meclis Üyeleri katıldı.
Başkan Culha, “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri devamı olan, çocuklarımızın eğlenmesi için ilçe örgütümüzle düzenledik. Bizim için çocuklarımızın yüzünün gülmesi demek, memleketimizin yüzünün gülmesi demektir. Onlar bizim geleceğimiz. Bizlere miras bırakılan cumhuriyetin, demokrasinin emanetçileridir.” dedi.
CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ise, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) 98. Kuruluş yıldönümünü ve bugün münasebetiyle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bugün bizim değil çocuklarımızın günü. Hepiniz hoş geldiniz bütün çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından çocuklar, palyaço eşliğinde saatlerce güzel vakit geçirdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet