Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Unutulmaz Bir Bayram Yaşadı

HBB 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nın tüm ilde anlamına yakışır bir şekilde kutlanması için büyük çaba harcadı.

Hatay Unutulmaz Bir Bayram YaşadıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğin teminatı çocuklara armağan ettiği bu anlamlı gün vesilesiyle bayram öncesinden başlamak üzere çeşitli ilçelerde fener alayları düzenleyerek vatandaşların bayram sevincini paylaşan HBB, 23 Nisan Pazartesi günü Antakya ve Kırıkhan’da düzenlediği fener alayı ile vatandaşlara unutulmaz bir bayram yaşattı.
 
Vatandaşlar,  23 Nisan günü Antakya Vali Ürgen Bulvarı’nda toplanıp HBB Bandosu eşliğinde marşlar söyleyerek kentin caddelerini fenerleriyle aydınlattı. HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’ın da ön saflarda yerini aldığı Antakya’daki fener alayı yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu.
 
HBB fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlara unutulmaz bir konser gecesi yaşattı. Ünlü sanatçı Uğur Aslan’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik eden vatandaşlar havai fişek gösterilerini izledi. Konser etkinliğine Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman da katılım gösterdi.
 
Etkinlikte konuşan Başkan Savaş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak geleceğin teminatı çocukların ve gençlerin kendilerine emanet edilen vatana, bayrağa ve Cumhuriyet’e en güzel şekilde sahip çıkacağından şüphe duymadığını sözlerine ekledi.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hatay Unutulmaz Bir Bayram Yaşadı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş