Skip Navigation Links

Hatay'da 23 Nisan Kutlamaları Renkli Görüntülere Sahne Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hatay’da da büyük coşkuyla kutlandı.

Hatay'da 23 Nisan Kutlamaları Renkli Görüntülere Sahne OlduWeb
TV

Gündem   A+a-

 Antakya Atatürk Caddesi’nde düzenlenen kutlama törenine Hatay Valisi Erdal Ata, 2. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Ahmet Gürbüz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende öğrenciler günün anlam ve önemini vurgulayan şiirler okudu.
 
Başkan Savaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 98. yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Küçükler Futbol Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere kupaları takdim ederek anı fotoğrafı çektirdi.
 
Anaokulu öğrencilerinin müzik eşliğindeki gösterileri ile devam eden kutlama törenleri, ilk ve ortaokul öğrencilerinin halk oyunları, dans ve cimnastik gösterileri ile renki görüntülere sahne oldu.
 
Vatandaşların kutlamalara Türk bayrakları ile eşlik etmesiyle bayram coşkusu doyasıya yaşandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hatay'da 23 Nisan Kutlamaları Renkli Görüntülere Sahne Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet