Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Savaş ve Topal ATSİAD’ta Gündem Belirledi !

Serkan Topal Cumhurbaşkanı Adayını ATSİAD’ta Açıkladı… Topal’ın Adayı Lütfü Savaş !

Savaş ve Topal ATSİAD’ta Gündem Belirledi !Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği’ni ziyaret ederek, göreve yeni gelen Yusuf Yılmaz başkanlığındaki yönetim kuruluna başarılar diledi.
CHP Hatay Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Serkan Topal’ın da katıldığı ziyarette Yusuf Yılmaz başkanlığındaki ATSİAD Yönetim Kurulu’nu tebrik eden Başkan Savaş, ülke ve Hatay gündemine ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.
ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz, siyaset üstü bir kurum olarak kapılarının herkese açık olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti yönetim kurulu ve üyeleri adına dile getirdi.
Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarete CHP Hatay Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Serkan Topal’ın “Cumhurbaşkanı adayı bir büyükşehir belediye başkanı olması isteniyorsa, o aday Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş olmalıdır” sözleri damgasını vurdu.
Milletvekilleriyle yapılan bir sohbeti isim vermeden anlatan Serkan Topal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Cumhurbaşkanı adayı olması yönündeki görüşler üzerine, HBB Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş’ın en doğru adaylardan birisi olabileceği yönündeki görüşü ATSİAD’ta da destek gördü.
Serkan Topal, aday belirleme sürecinin CHP içerisinde bir çok aşamadan geçtikten sonra açıklanacağını, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun da aday olmayı düşünmediği yönündeki görüşünü aktardı.
Başkan Lütfü Savaş da, Cumhurbaşkanı adayının ağzı köpürerek televizyonda, sosyal medyada konuşan birinin aday olmasının mümkün olmadığını belirterek, ısrarlı bir şekilde isim istenince de kamera çekimi sırasında isim vermek istemediğini ifade etti.
Başkan Savaş, ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz’a Hatayspor’un 31 numaralı formasını hediye etti. Başkan Yusuf Yılmaz, forma hediyesi için Başkan Savaş’a teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
Savaş ve Topal ATSİAD’ta Gündem Belirledi ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar