Skip Navigation Links

Başkan Nehir Makamını Güneş Ray’a Devretti

Samandağ Belediyesinde Başkanlık Makamı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı çerçevesinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Başkan Nehir Makamını Güneş Ray’a Devretti

Gündem   A+a-

Başkan Nehir; makamını Kuşalanı ilköğretim okulu 4-A sınıfı öğrencisi Güneş Ray’ya devretti.
Devir Töreninde, Kuşalanı İlköğretim Okulu Müdürü Adem Arslan, Kuşalanı İlköğretim Okulu temsili Müdürü Vekili 4-A sınıfı öğrencisi Narin Özbek, Rehber Öğretmeni Samet Düzgün ve Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Şahutoğlu katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen devir teslim töreninde, eğitim üzerine konuşuldu.
Okul Müdürü Adem Arslan, “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışını, her yıl olduğu gibi 98’inci yılında da coşkuyla kutluyoruz. Bu güzel ve özel günde belediye başkanımızın makamına geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın temsilen vekalet etmesi gurur vericidir. Halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum“dedi
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:” “Meclisimizin kurulmasıyla Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün tüm dünya çocukları tarafından coşkuyla kutlanmaktadır. Bu bayram Türkiye Cumhuriyetinin gelecek nesillere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir. Güneş kızımızın bugün bu görevi layıkıyla yapacağını düşünüyorum.”dedi
4- A sınıfı öğrencisi Güneş Ray: Beni bu güzel günde Samandağ Belediye Başkanlığına layık gören başta Belediye Başkanı Mithat Nehir'e ve okul müdürümüz Adem Aslan'a çok teşekkür ederim” dedi.
Makam devir teslim töreni sonunda Belediye Başkanı Mithat Nehir, kısa süreliğine makamını devrettiği öğrenciye kitap hediye etti. Güneş Ray, Başkan Nehir’e çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet