Skip Navigation Links

Yeni Yönetime ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’nin Hareketli Günleri

Yeni Yönetime ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri

Ekonomi   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ve İskenderun Deniz Üs Komutanı Kurmay Albay Aykan Tekin İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ve Üniversite yetkilileri İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Suphi Şaşati, Yönetim Kurulu Üyesi Özhan Akgünlü, Atilla Demirkent, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Müdürü Ahmet Temel Süerdem tarafından karşılandılar.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında iki kurum arasında ortaklaşa gerçekleşebilecek projeler ve geleceğe yönelik yaşama geçirilebilecek planlar konuşuldu.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Kemal Kutlu “Öncelikle ziyaretten ötürü odamızda sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Yeni göreve geldiğimiz için bazı eksikliklerimiz var. Ancak başta denizcilik sektörü olmak üzere bölgemiz ve ülkemiz menfaatlerine yönelik her türlü çalışmanın içerisinde imkânlarımız dâhilinde yer almaya çalışacağız. ‘Ben’ değil ‘Biz’ anlayışı içerisinde el ele vererek birlikte başarılı projelere imza atacağımızdan kuşkumuz yok. Denizcilik anlamında beraber çalışmalarımız sonucunda umarım iyi güzel işlere imza atarız” dedi.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli de “İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yeni yönetimine şahsım ve arkadaşlarımın adına başarılar diliyoruz. Yeni dönemde başarılı olacağınıza inanıyoruz. Denizcilik ve bölgemize hizmet anlamında bizlerde sizlerde ortak hareket etmekten mutluluk duyarız. Üniversitemizde denizcilik sektörü hakkında bir Çalıştay gerçekleştirmek istiyoruz. Ayrıca birlikte ‘çalışma grubu’ oluşturarak sektörel bazda ülkemize ve bölgemize neler yapabiliriz, neler kazandırabiliriz gibi ana başlıklar belirleyerek rotamızı çizebiliriz” diye konuştu.
İskenderun Deniz Üs Komutanı Kurmay Albay Aykan Tekin Ziyareti
İskenderun Deniz Üs Komutanı Kurmay Albay Aykan Tekin’de, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yeni yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretini gerçekleştirdi.
İskenderun Deniz Üs Komutanı Kurmay Albay Aykan Tekin’i İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Kemal Kutlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Yapılan ziyarette, Komutan Kurmay Albay Aykan Tekin ile İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri bir süre sohbet etti ve başarılar diledi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet