Skip Navigation Links

Altyapı Arsuz’a Hayırlı Olsun!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Altyapı Arsuz’a hayırlı olsun!” ifadelerini kullandı.

Altyapı Arsuz’a Hayırlı Olsun!

Arsuz   A+a-

 Arsuz’un kanayan yarası niteliğinde olan altyapı sorununun çözüme kavuştuğu müjdesini veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Altyapı Arsuz’a hayırlı olsun!” ifadelerini kullandı.
Göreve geldiği günden bu yana kendini ilçenin altyapını sorununun çözümüne adayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) Etüt ve Plan İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak olan 1. Etap Kanalizasyon Şebeke İhalesinin Mayıs ayının ikinci haftasında yapılacağını belirtti.
Türkiye’nin coğrafi genişlik açısından en büyük ilçelerinden biri olan Arsuz’da Çeşitli Çaplarda Kanalizasyon Şebekesi ve Kolektör Hattı Yapımı çalışmalarının ilk etabının Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerini kapsayan 166. 745 metrede gerçekleştirileceğini belirten Başkan Nazım Culha, ihalenin ise 15 Mayıs 2018 Salı günü yapılacağını ifade etti. Başkan Culha, İhale Sözleşmesinin imzalandığı tarihten itibaren yer tesliminin yapılacağını dile getirerek 10 gün içerisinde de altyapı çalışmalarına başlanacağını söyledi.
Yapılacak olan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirten Başka Culha, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “İlk olarak Karaağaç ve Nardüzü Mahallemizde başlatılan çalışmalarda HATSU Genel Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizle ile beraber koordinasyonlu bir çalışma yürüterek altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda hızla üstyapıyı gerçekleştireceğiz. İlk etabın bitmesi halinde ikinci etap ile tüm mahallelerimizin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Aynı zamanda ilçemizde yürütülen yol yapım çalışmaları kapsamında tüm mahallelerin yolunu asfalt yapacağız. İnşallah bir yıl içerisinde ilçemizin altyapı ve yol sorununu tamamen gidereceğiz. Bu dev yatırımı ilçemizde gerçekleşmesini sağlayan ve büyük emekleri olan öncelikle Hatay Büyük Şehir Belediyesi Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş başta olmak üzere HATSU Genel Müdürümüz Mehmet Çaparali’ye ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, şimdiden Arsuzumuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet