Skip Navigation Links

Hatay’ın Tüm Mezarlıkları Ayrım Yapılmadan Hizmet Alıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Hatay’ın 15 ilçesinde bulunan mezarlıklara hizmet götürmeye devam ediyor.

Hatay’ın Tüm Mezarlıkları Ayrım Yapılmadan Hizmet Alıyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Hatay’ın 15 ilçesinde bulunan ve Hataylılar için manevi değerler arasında bulunan mezarlıklara hizmet götürmeye devam ediyor.
Her yıl bahar, yaz sezonunda uzayan ve kirliliğe neden olan yabani otların temizliği işini program kapsamında aksatmadan gerçekleştiren Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri mezar ziyaretlerini manevi huzurla gerçekleştiriyor.
Mezarlık Temizlik Çalışmaları Aralıksız Devam Edecek
Mezarlıklarda ot temizliğinin yanı sıra kırılan, zarar gören giriş kapıları, tahrip olan musluk ve çeşmelerin onarımı da gerçekleştirilerek mezarlıklarda ziyaretçilerin tüm imkânlara eksiksiz ulaşması sağlanıyor.
Gerçekleştirilen mezarlık temizlik çalışmaları ile ilgili bilgi veren HBB yetkilileri, Hatay’da ki asri mezarlıklar ile mahallelerde yer alan tüm mezarlıkların inanç-kültür ayrımı yapılmadan hizmet aldığı, her sezon başında yapılan program çerçevesinde mezarlık temizlik çalışmalarının periyodik şekilde aksatılmadan gerçekleştirildiğini ifade etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet