Skip Navigation Links

REKTÖR CANDA: ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ

Mustafa kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Şerefettin Canda Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Erkek Yurdunda kalanlar için Çevlik'te yap

Dünya   A+a-

Mustafa kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Şerefettin Canda Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Erkek Yurdunda kalanlar için Çevlik’te yapılan kampa katıldı.
Kamda kalan öğrenciler Rektör Canda’nın kamplarını ziyaret etmesinden çok mutlu olduklarını belirtiler. Rektör Canda da öğrencilerle tet tek ilgilendi. Yaptığı açıklamada “Genç arkadaşlarla birlikte olmak her zaman bana heyecan vermiştir. Burada olmaktan çok mutluyum. Tüm çocuklarımıza özen göstermeliyiz. Çünkü onlar ülkemizin geleceğidir. Sosyal Hizmetler İl Müdürümüzün böyle bir kamp düzenlemesi çok iyi olmuş. Çocukların mutlu olduklarını görüyorum. Üniversite olarak çocuklarımızın her türlü sorununu, özellikle sağlıkla ilgili olanlarını çözmeye hazırız” dedi.
Rektör Canda kampta kalan öğrencilerle değişik etkinliklerde bulundu. Öğrenciler Rektör Canda’ya ATATÜRK adlı bir kitap armağan ettiler. Rektör Canda da onlara 2 adet satranç takımı armağan etti. Öğrencilere “önümüzdeki yıl düzenlenecek kampa geldiğinde satranç maçı yapacağım. Satrancı iyi öğrenin. Çünkü satranç bir beyin sporudur. Beyninizi geliştirir. İyi öğrenin, yoksa hepinizi yenerim” dedi.
Kampta kalan öğrenciler Rektör Canda’yı coşku ile uğurladılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet