Skip Navigation Links

Güllü Ailesinin Mutlu Günü

Gazeteci Yaşar Güllü’nün kızı Cansu, görkemli bir düğünle evlendi

Güllü Ailesinin Mutlu GünüWeb
TV

Magazin   A+a-

 Güllü Ailesi, Cansu’nun düğünde buluştu. Gaziantep ili İslahiye ilçesinden olan Astsubay Hüseyin Kaynar ile yaşamını birleştiren Cansu, İsa Taş Plaza’da gerçekleştirilen düğünde oldukça mutlu görünüyordu. Türkiye Spor Yazarları (TSYD) İskenderun Şube Başkanı Yaşar Güllü, kızının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun ileç Başkanı Bestami Bilgili, bazı siyasi parti İskenderun ilçe başkan ve yöneticileri ile Çelik-İş sendikası İskenderun Şube yetkililerinin katıldığı düğüne, ayrıca çok sayıda seçkin konuk ve bazı gazeteciler katıldılar. Spor, siyaset ve Çelik –İş Sendikası camiasının buluştuğu düğün, neşe içinde geçti.
 
Yakışıklı damat Hüseyin, şık damatlığıyla beğeni toplarken, güzel gelin Cansu, zarafeti ve son model gelinliğiyle ilgi odağı oldu. Haraketli parçaların çaldığı düğünde, halaylar çekildi, davullar çaldı. Gençler için pop müziği de çalınırken, düğünde 7’den 70’e herkes eğlendi.
 
Anne Berrin, baba Yaşar ve Güllü Ailesinin diğer fertleri gelen tüm konuklarla bire bir ilgilenmeye çalıştılar. Gece geç saatlere kadar süren düğünde, düğün pastası da alkışlar arasında kesildi ve tüm konuklara ikram edildi.
 
Düğün merasimi boyunca genç çiftler, Cansu ve Hüseyin’in mutlukları gözlerinden okunuyordu. Hareketli geçen düğünde, pist boş kalmaz iken özellikle gelin ve damadın ortaya alındığı oyunlarda coşku duruğa çıktı. Gece geç saatlere kadar süren düğün sonunda düğün fotoğrafı çektiren çiftler, aile bireyleri ve konuklarla vedalaşarak düğün salonundan ayrıldılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Güllü Ailesinin Mutlu Günü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet