Skip Navigation Links

Denizciliğin Gelişmesi İçin Çalışıyoruz!

İGC Yönetim Kurulu Üyeleri yeni seçilen İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yöneticilerine kutlama ziyaretinde bulundular.

Denizciliğin Gelişmesi İçin Çalışıyoruz!Web
TV

Gündem   A+a-

 İGC Yönetim Kurulu Üyeleri yeni seçilen İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yöneticilerine kutlama ziyaretinde bulundular.
İGC Yönetimini İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Kemal KUTLU, Meclis Başkanı Adnan YENER, Başkan Yardımcısı Suphi ŞAŞATİ, Özhan AKGÜNLÜ, Atilla DEMİRKENT ve Genel Sekreter Ahmet Temel SÜERDEM karşıladılar.
Ziyaret sırasında İskenderun’un denizcilik sektöründe gelişmesi için yapılması gereken çalışmalar, deniz temizliği ve sektörün sorunları konuşuldu. Gazeteciler bu konularda İSTE’nin de içinde olduğu platform ile araştırmaların yapılmasını, panellerin düzenlenmesini ve çalışmalar ile ilgili halkın bilgilendirilmesini önerdiler.
Başkan Kemal KUTLU, kutlama için İGC Başkanı Veysel CINCIK ile Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Kutlu; “18 yıl sonra göreve gelen yeni yönetim olarak gayretli bir çalışma içinde olacaklarını, bunun için gazetecilerden destek beklediklerini ve önerileri mutlaka dikkate alacaklarını” ifade etti.
 
 
 
Denizciliğin Gelişmesi İçin Çalışıyoruz! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet