Skip Navigation Links

I . Gazi Kitap Okuma Şöleni Yapıldı.

Dörtyol Gazi İlköğretim Okulu'nun 'Kitap oku, kanatlansın hayallerin' sloganıyla duyurduğu I. Gazi Kitap Okuma Şöleni 3 Mayıs Salı Günü 09:30'da Mille

Dünya   A+a-

.hizliresim.com/2011/5/3/9150.jpg" />
 
 
Dörtyol Gazi İlköğretim Okulu’nun “Kitap oku, kanatlansın hayallerin” sloganıyla duyurduğu I. Gazi Kitap Okuma Şöleni 3 Mayıs Salı Günü 09:30’da Millet Bahçesinde yapıldı.
Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt ERDAL, Şube Müdürü Şamil TEMİZ, Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Erdoğan YILDIRIM, çok sayıda okul ve öğrenci katıldı.
Şölende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt ERDAL; “Kitap okumanın ülkemizin geleceği ve insan oluşumundaki önemine dikkat çekerek, Gazi İlköğretim Okulu’nun bu etkinliğinin bir örnek oluşturduğunu, bu güzelliğin her tekrarlanması gerektiğini söyledi ve düzenleyenleri, katılan öğrencileri tebrik etti.
 
Konuşmaların ardından parkın dört bir yanına, kaldırımlara dağılan öğrenci ve öğretmenler bir saatin üzerinde kitap okudular. Parktakilerin ve gelip geçen Dörtyolluların büyük ilgisini çeken durum, önce şaşkınlıkla hemen ardından büyük bir övgü ve hayranlıkla karşılandı.
Kitap okumanın her yer ve ortamda yapılması gereken vazgeçilmez bir etkinlik olduğunu hepimiz ve her şey için geliştirici olduğunu, en önemlisi zevkli bir uğraş olduğunu gösteren etkinlik 2012’de buluşmak üzere sözleşilerek tamamlandı.
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay),
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet