Skip Navigation Links

Polis Teşkilatının 173. Yıl Dönümü Arsuz’da Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası tüm Türkiye’de olduğu gibi Arsuz’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Polis Teşkilatının 173. Yıl Dönümü Arsuz’da Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Gündem   A+a-

Geçtiğimiz Cuma, şehitlerimiz için okunan Mevlüt programının ardından Atatürk anıtına Çelenk Koyma Töreni ile başlayan kutlamalara makam ziyaretleri ve tebriklerin kabulü gibi çeşitli etkinliklerle devam edildi .
 
Arsuz Emniyet Müdürü Halil KARABACAK, emniyetten bir grup personelle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Arsuz Kaymakamı Musa SARI‘yı makamında ziyaret etti.
 
İlçe Emniyet Müdürü Halil KARABACAK yapılan ziyarette Kaymakam SARI’ya hafta kapsamında ilçede düzenlenecek etkinlikler ile ilgili bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam SARI, tüm emniyet mensuplarının haftasını kutlayarak, “Öncelikle tüm emniyet personellerimizin Polis Haftası’nı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. Emniyet teşkilatımız özellikle son yıllarda çok önemli işlere imza attı ve atmaya da devam ediyor. İnşallah bu başarılı çalışmalar bundan sonrada kazasız belasız devam edecektir” dedi.
 
Kaymakam SARI daha sonra İlçemiz Kurum Müdürleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Emniyet mensubu polislerimize karanfil dağıttı, meslek hayatlarında ve yaşantılarında huzur, sağlık ve başarılar diledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet