Skip Navigation Links

Mağaracık Çok Amaçlı Salonu'na Kavuştu

Samandağ Mağaracık Çok Amaçlı Salonu’nun açılışı 11 Nisan Salı günü gerçekleştirildi.

Mağaracık Çok Amaçlı Salonu'na KavuştuWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay halkının hem iyi gününde hem de kötü gününde yanında olması amacıyla Hatay’ın 15 ilçesinde yapımı gerçekleştirilen çok amaçlı salonlardan biri olan Samandağ Mağaracık Çok Amaçlı Salonu’nun açılışı 11 Nisan Salı günü gerçekleştirildi.
Açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP İl Başkanı Av. Servet Mullaoğlu, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Samandağ İlçe Başkanı Av.Turgay Abacı, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, Mağaracık Mahalle Muhtarı Sayım Arslan, CHP il ve ilçe kolları yönetim üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Samandağlı katılım gösterdi.
Açılış, Ulu Önder Gazi M. Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için durulan bir dakikalık saygı duruşu ve ardından hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı ile başladı.
Mağaracık halkının Başkan Savaş’ı büyük coşku ve tezahüratla karşıladığı etkinlikte açılış konuşmalarını gerçekleştiren Muhtar Arslan, çok amaçlı salonu Samandağ halkına kazandırdığı için Başkan Savaş’a teşekkürlerini iletti.
İl ve ilçe belediyeleri olarak tüm sorunların çözüleceği sözünü veren Mithat Nehir, büyük emeklerle ve yüksek bir bütçe ile tamamlanarak açılışı gerçekleştirilen çok amaçlı salonu Samandağ halkına kazandıran Başkan Savaş’ a emeklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
İl Başkanı Mullaoğlu, “ Bizim bütün belediyelerimiz büyük imkansızlıklar içerisinde Hatay’ın 15 ilçesine eşit olarak hizmet götürüyor. Tüm belediye başkanlarımıza gerçekleştirdikleri hizmetlerden dolayı tebrik ediyor ve HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a da böylesine güzel bir tesisi Hatay’a kazandırdığı için teşekkürlerimi iletiyorum” açıklamasında bulunarak talebi olan tüm vatandaşların isteklerini dinlemek için hazır olduklarının altını çizdi.
Topal, “ Bizler nereden geldiğimizi çok iyi biliyoruz ve hiçbir zaman unutmayacağız. HBB başkanımız seçildiği zaman eksiklerimiz çoktu ve bütün imkansızlıklara rağmen kazanmıştık. Hatay’ın tüm ilçelerinde eşit hizmet götürdüğü için Başkan Savaş’a teşekkürlerimi iletiyorum” açıklamasında bulundu.

“ BEN HANGİ ŞARTLARDA HATAY’A HİZMET ETMEM GEREKTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Çok Amaçlı Salon açılışında konuşmalarını gerçekleştiren Başkan Savaş, “ Hepimizin beklentileri olduğunu biliyorum ama benden çıkıp biz olmak lazım. Çok zor şartlarda devletin imkanlarına rağmen bir zafer kazandık. Bu zaferde en çok mücadele edenlerden biri de Mağaracık halkı. Ben hangi şartlarda belediye başkanlığı adayı olduğumu ve hangi şartlarda Hatay’a hizmet etmem gerektiğini çok iyi biliyorum. 4 yıl önce seçim sonuçları açıklanana kadar dualar edenleri, sandık başında bekleyenleri ve bizlerle bir yürek bir umut olanları bizleri sahiplenenleri unutmadık ve bu doğrultuda sizlere layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Aramıza fitne sokmaya çalışacaklar ama sizlerden buna izin vermemenizi istiyorum. Ben kime nerde ne zaman ne söz verdiğimi biliyorum. Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni batırmak için her türlü yola başvurdular ama karşılarında bir tıp doçenti ve tecrübeli bir belediye başkanı var” dedi.

BAŞKAN SAVAŞ: BİZ VİCDANIMIZI ORTAYA KOYARAK HİZMET ETMEK ZORUNDAYIZ

Konuşmasının devamında Hatay’ın idealleri ve kardeşliği için belediye başkanı olduğunun altını çizen Başkan Savaş, “ Bizim için önemli olan önce huzur sonra hizmet ama son üç yıldır da ekonomi. Bu işlerin olmaması için uğraşan sürekli karşımızda olan bir gurup var. Ama biz dimdik durmak zorundayız. Yiğidi düşmanın kurşunu değil, dostun dilinden çıkan bir söz yaralar. Ben inançlı bir insanım hepimiz gibi Kur-an’ı Kerim’e inanıyorum. Kur-an’ı Kerim’deki ayetler ve Hz. Peygamberimizin (s.a.v.) sünnetleri bizim için yeterlidir. Bunlar da bizlerin kardeşlik bağlarını güçlendiren en önemli husustur. Hatay’daki ve Ortadoğu’daki dinsel deformasyonu arttırmak için din, mezhep, etnik köken ve bölge konusunda üstümüze gelmeye çalışıyorlar. Biz bu nedenle bu şehirde çok hassas ve dengeli çalışmalıyız. Vicdanımızı ortaya koyarak hizmet etmek zorundayız çünkü bir insanda ve bir partide vicdan yoksa diğer unsurları aramamıza gerek yok. Önemli bir konuda akıl ve vicdanla baş başa kaldığınızda önce vicdanınızı dinleyin. Ben de vicdanımla diyorum ki CHP’li vatandaşlarımız bizlere %95 oranında oy verdi ve bizler de sizler için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ortadoğu’daki gibi ülkemizi kaosa sürüklemek için önce Hatay’ı karıştırmak istiyorlar” dedi.

“HİÇBİR ZAFER MÜCADELESİZ OLMAZ, ZAFERE HER BİRLİKTE GİDELİM”

Yaz ortalarına kadar Samandağ’ın büyük bir kısmına içme suyunu getirmeyi hedeflediklerine vurgu yapan Başkan Savaş, “Tüm sorunları bir anda çözmemiz mümkün değil çözdürmezler ama biz sakinliğimizi ve sükûnetimizi korumalıyız. Sizlerin içtiği suyun %25’ine kanalizasyon karışmış. Bir enfeksiyon hastalıları doçenti olarak buna göz yumamam. Hatay’ın her noktasında alt yapı yapıyoruz çünkü Hatay Türkiye’nin ortalamasından %25,5 daha fazla kırsal kesime hitap ediyor. Bugün bizim feryat etme günümüz değil birlik olma günümüz. Hiçbir zafer mücadelesiz olmaz, mücadeleye inananlar zafer kazanır. Zafere hep birlikte gidelim. Çok amaçlı salonumuz sadece Mağaracık halkına değil, Samandağ halkına da hayırlı uğurlu olsun” açıklamalarında bulundu.
Konuşmalarının sonunda 200 bin metrekarelik alana sahip olan ve 500 kişilik kapasitesi ile düğünden, cenazeye, birçok alanda Samandağ halkının ihtiyaçlarına hitap edecek Samandağ Mağaracık Çok Amaçlı Salonu’nun açılışı vatandaşlar ile birlikte gerçekleştirilerek halkın hizmetine sunuldu.
Açılışın sonunda katılımcılar için düzenlene kokteyle katılan Başkan Savaş, açılışı yapılan salonu Samandağlılarla birlikte gezerek incelemelerde bulundu.
 
 
 
 
Mağaracık Çok Amaçlı Salonu'na Kavuştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet