Skip Navigation Links

Akdenizli Demir Çelik İhracatçıları Bayrağı Fuat Tosyalı’ya Verdi

AKİB Seçimli Genel Kurul Toplantıları, Akdeniz Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Genel Kurulu ile devam etti.

Akdenizli Demir Çelik İhracatçıları Bayrağı Fuat Tosyalı’ya Verdi

Ekonomi   A+a-

Seçimli Olağan Genel Kurulların gündemini açılış, Genel Kurul Başkanlık Divanı’nın seçimi, Yönetim Kurulu çalışma raporunun okunması, görüşülmesi ve onaylanması, bilanço ve gelir-gider hesaplarının incelenmesi ve onaylanması, Denetim Kurulu raporunun okunması, görüşülmesi ve onaylanması, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibrası, müteakip yıl bütçe ve iş programlarının görüşülmesi ve onaylanması, yönetim kurulu başkanı ile yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile Akdeniz Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği’ni TİM genel kurulunda temsil edecek olan delegelerin seçilmesi, dilek ve temenniler oluşturdu.
Akdeniz Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği’nin seçimli olağan genel kurul toplantısında, Fuat Tosyalı başkanlığında tek listenin yer aldığı seçimde Tosyalı, oy kullanan 49 üyenin tamamının desteğini alarak 4 yıl için yeniden başkan oldu.
TOSYALI: “Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Akdeniz Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı bayrağını Adnan Ersoy Ulubaş’tan devralan Fuat Tosyalı, “İhracat potansiyelimizin artırılmasını, sektör sorunlarının en kısa zamanda çözüme kavuşturulmasını, ihracatın artırılabilmesini teminen oluşan görüşlerin ilgili mercilere aktarılması ve çözümlenmesi için bu dönemde de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin 2017 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantıları, 17 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği ile Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin toplantıları ile devam edecek.
Akdeniz Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçimler sonucunda yönetim kurulu ve denetim kurulu şu firmalardan oluştu;
Yönetim Kurulu
Başkan : Tosyalı Demir Çelik San.A.Ş.
Asil Üyeler 1- Klass Dış Tic.Ltd.Şti.
2- Mestaş Metal Endüstri San.Tic.A.Ş. 3- İskenderun Demir Ve Çelik A.Ş. 4- Erbosan Erciyas Boru Sanayi Ticaret A.Ş.
5- Has Çelik Ve Halat San.Tic.A.Ş. 6- Gürkan Büro Mobilyaları San.Tic.Ltd.Şti. 7- Yakup Kılınç Demir Ve Teks.Ürn.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. 8- Saflon Metal Sanayi Ve Ticaret A.Ş.
9- Boray Boru Ve Profil Anonim A.Ş.
10-Ser Dayanıklı Tüketim Mall.İç Ve Dış Tic.San.A.Ş.
Yedek Üyeler 1- Klass Jeotermal Zir.Ser.Ener.Mad.San.Tic.Ltd.Şti. 2- Isısan Isı San.Ve Tic.A.Ş. 3- Tosyalı Filmaşin Ve İnş.Demir Ür.San.A.Ş. 4- Metal Matris San.Tic.A.Ş.
5- Tosyalı Toyo Çelik A.Ş.
6- Sursan Metal Ve Ağaç İşleri Sanayi Ticaret A.Ş.
7- Tosçelik Granül San.A.Ş.
8- Saften Metal San.Tic.A.Ş
9- Tosçelik Spiral Boru Ür.San.A.Ş.
10-Ays Proje Taahhüt San.Tic.A.Ş.
Denetim Kurulu
Asil Üyeler 1- Mil Metal Plas.Tur.İnş.Dış Tic.San.Ltd.Şti.
2- Çel-Ka Çelik Kapı San.Tic.A.Ş.
3- Tuğra Makina Takım Tezgah Madeni Eşya San.Tic.A.Ş.
Yedek Üyeler 1- Asteksan Makina Madeni Eşya İnş.Taah.San.Tic.Ltd.Şti.
2- Turkuaz Seramik San.Ve Tic.A.Ş
3- Ersan Madeni Eşya San.Tic.Ltd.Şti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet