Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payasspor'un Genç Kalecisi Suphi Dağ'ın Vefa Borcu

Payas Spor'un genç ve yetenekli file bekçisi Suphi Dağ, kendisinin yetişmesinde emeği geçen hocalarını unutmadı ve teşekkür etti.

Payasspor'un Genç Kalecisi Suphi Dağ'ın Vefa Borcu

Spor   A+a-

 Spor Toto 3. Lig 3. grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor'un genç ve yetenekli file bekçisi Suphi Dağ, kendisinin yetişmesinde emeği geçen hocalarını unutmadı ve teşekkür etti.
Devre arasında düştü gözüyle bakılan ve yaklaşık 45 gün önce Payas Spor'un teknik patronluğuna Mehmet Seçkin'in gelmesinin ardından kendisine teslim edilen kaleyi en iyi şekilde koruyan genç ve yetenekli file bekçisi Suphi Dağ'ın güzel oyunu takımının da düzlüğe çıkmasına neden oldu. Suphi Dağ'ın kaleyi teslim almasının ardından Payas Spor, son 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 de beraberlik elde etti.
Şu anda spor otoritelerinin aranır hale geldiği Payas Spor'un file bekçisi Suphi Dağ ile yaptığımız kısa görüşmede, "Ben hiç bir zaman beni yetiştiren hocalarımı unutmadım ve unutmayacağım da. Kulüp Başkanımız Recep Yener'e, yönetim kurulunda görev alan değerli yöneticilerimize, taraftarlarımıza, Payas Sporumuzun kalesini teslim eden Teknik Direktörümüz Mehmet Seçkin'e, yardımcısı Erdoğan Sarıuşak'a, yaptırdığı antrenmanlarda ve oynadığımız karşılaşmaların öncesinde verdiği bilgilerle beni cesaretlendiren kaleci antrenörümüz Sadık Öztürk'e, çok teşekkür ediyorum. Geçen sezon da Beni çalıştıran Nahit Özseçen Hocamızın da emeklerini inkar edemem. Nahit hocamıza da teşekkür ediyorum" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar