Skip Navigation Links

Musa Salık’a CHP’li Şahutoğlu’ndan Ziyaret…

Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Musa Salık’a CHP’li Şahutoğlu’ndan Ziyaret…

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanlığına aday CHP Kurultay Delegesi Dr. Yılmaz Şahutoğlu çalışma arkadaşlarıyla birlikte, Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
Denizciler Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kekeç’in de hazır bulunduğu ziyarette Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile beraberindeki çalışma arkadaşlarını ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getiren Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık konuklarına teşekkür etti.
Derneğin açılışında yurtdışında olduğu için burada bulunamadığını belirten İskenderun Belediye Başkanlığına aday CHP’li Dr. Yılmaz Şahutğulu “Kısmet bugüneymiş. Aslında gönlümüzden geçen de birebir daha rahat sohbet edebileceğimiz bir ortam yaratmaktı, doktor arkadaşlarımız ve muhtarımla birlikte. Böyle bir ortamla burayı ziyaret ettik biz. Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık’a ve yönetimine hem hayırlı olsun, hem de çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
Bulundukları coğrafyada, insanları birbirine kenetlenmesi, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gereken, bir süreçten geçildiğini hatırlatan CHP’li Yılmaz Şahutoğlu “Çünkü Hatay bir kültür, medeniyet, kadim bir tarih şehir. Bu kültürel dokuya uygun yapıda, karakterde ve davranışta bulunmak aklıselim her Hataylı vatandaşın vicdani sorumluluğu olması lazım. Biz bu sorumluluk bilinciyle Hatay’da yaşayan bir buçuk milyon insanımızın tamamını kucaklayacak, onların can, mal güvenliğine yönelik her türlü tedbirlerin alındığı koşullarda, ortamlarda katkı sunmak amacıyla her daim birlikte hareket edeceğiz. Destek olacağız, birlik olacağız. Bu birlikteliğimizi de ne pahasına olursa olsun idame ettirmede kararlı olduğumuzu da ifade etmek istiyorum” diye konuştu.
Dr. Şahutoğlu, Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık ile yönetimine kendilerini ağırladıkları için bir kez daha, İskenderun’un en büyük mahallesi Denizciler Muhtarı Ali Rıza Kekeç’e de teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet