Skip Navigation Links

Başkan Civelek'ten Gazi'de izci selamı..

İskenderun Gazi İlköğretim Okulu her yıl geleneksel hale getirdikleri izci yemin törenini bu yıl Belediye Başkanı Yusuf Civelek'le birlikle izci selam

Dünya   A+a-

İskenderun Gazi İlköğretim Okulu her yıl geleneksel hale getirdikleri izci yemin törenini bu yıl Belediye Başkanı Yusuf Civelek’le birlikle izci selamı vererek gerçekleştirdi.
Yönetici Lider Nedim Gezgin ile liderler Bülent Yılmaz, Necmettin Erbil ve Mehmet Ala eşliğinde yemin eden izci adayları terfi ederek, izci olmanın sevincini yaşadılar.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklara her türlü hizmet için belediye imkanlarının hazır olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, izci yemini eden öğrencilerle birlikte izci selamıyla poz verdi.
2008-2009 yılı izcilerin adaylık dönemini tamamlayıp izci olduklarını belirten Yönetici Lider Nedim Gezgin, “ Öğrencilerimiz, izci yemini ile Türk ve dünya izcilerinin bir parçası olacaklar. İzcilik yaşayarak öğrenme sanatıdır. İyi birer yurttaş, iyi birer insan olmak için izcilik iyi bir uğraştır. Kişiler duyduklarını ve gördüklerini unutur, hatırlar, ama yaptıklarını asla unutmazlar. İzciler kendine ve sevgiyi ve saygıyı öğrenir. Çevreye, okula, aileye, bayrağa saygı için önce kendine saygı, kendine sevgiyi öğrenir.”dedi.
İlçe izci kurulu saymanı Ketin Korhan ise, izciliğe herkesin daha çok önem vermesi gerektiğini ifade etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet