Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Polis Teşkilatımızın Her Daim Yanındayız”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, polis teşkilatının her daim yanlarında olduklarını belirtti.

“Polis Teşkilatımızın Her Daim Yanındayız”

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,10 Nisan Polis günü nedeni ile yazılı bir mesaj yayınladı.
Polisin getirdiği huzur Türk toplumunun geleceği olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil şunları söyledi.
“Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir. Kuruluş yıldönümünü kutladığımız bu günde, milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakâr ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır.
Her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalar sayesinde, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayarak, bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın, 10 Nisan Polis Gününü canı gönülden kutluyorum.
Bu vesile ile şehrimizde huzur, güven ortamının tesisi adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan personellerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazi polislerimize şükranlarımı arz ediyor, halen görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni ediyorum.”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş