Skip Navigation Links

Emekliler Olarak Hala İntibak Sorunumuz Var…

Emekliler Derneği, Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti

Emekliler Olarak Hala İntibak Sorunumuz Var…

Gündem   A+a-

 Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarete TÜED İskenderun Şube Mali sekreteri Hüseyin Göde, şube Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Nevzat Kaçar, şube denetleme kurulu üyesi Halil Besler, şube Halkla İlişkiler Müdiresi Selma Göde ve diğer dernek yönetim kurulu üyeleri katıldılar.
 
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan “Emekliler olarak hala intibak sorunumuz var. Emekliler arasında maaş eşitsizliği var. Bu eşitsizlik ve adaletsizlik tek bir maaş hesaplama tekniğiyle giderilmelidir. Ayrıca emekliler TOKİ eliyle yapılacak, ödemeleri uygun TOKİ evlerini arzu etmektedir. Halı hazırdaki İskenderun TOKİ evleri emeklilere hitap etmekten uzak kalmıştır. İktidarın, İskenderun ve havalisi emeklilerin TOKİ ev ihtiyacına kayıtsız kalmamasını temenni ediyoruz. Ayrıca emeklilerimiz yerelde sosyal tesislere muhtaçtır. Çayını, kahvesini, sodasını, ucuz içeceği, rahatça vakit geçirebileceği düz ayak yerler ve mekanlar arzu etmektedir. Sizler bizlerin talebini gerektikçe Ankara’ya ve yerel yönetimlere iletin” diye konuştu.
 

Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili “Emeklilerimizi önemsiyoruz”

 
Ziyarete teşekkür eden Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgi ise “Tüm sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve kamu yararına çalışan örgütlerle diyalog içindeyiz. Emeklilerimizi önemsiyoruz. Bize konuyla ilgili talep ve isteklerinizi getirirseniz bunları bölge milletvekillerimize ve Ankara’da ilgili bakanlıklara, Başbakanlığa ve Cumhurbaşkanlığı makamına iletiriz. Makamlar ve mevkiler geçicidir. Görev süremizce yaptığımız işin hakkını verirsek ne mutlu bizlere. Hemen herkesi dinliyor ve İskenderun halkıyla Ankara arasında bir köprü oluyoruz. Talep ve istekleri iletiyor, varsa vatandaşlarımızın şikâyetlerini alıyor, ilgili makamlara iletiyoruz. Bu millet ile el ele gönül gönüle, kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet