Skip Navigation Links

Cadı Kazanı Cafe & Restaurant Hizmete Girdi

İskenderun'a İşletmeciliğini Emre Özdemir ve Atilla Sucuoğlu'nun yaptığı Cadı Kazanı Cafe & Restaurant nezih bir kokteyl ile hizmete girdi.

Cadı Kazanı Cafe & Restaurant Hizmete Girdi

Gündem   A+a-

Şehit Pamir Caddesi Akyazıcı Plaza 5. ve 6. katında hizmete giren Cadı Kazanı Cafe & Restaurant'ın açılışına iş, siyaset ve eğitim camiasından seçkin bir davetli topluluğu katıldı.
 
Açılış konuşmasını yapan Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt, "Cadı Kazanı Cafe & Restaurant'ı yepyeni bir anlayış ve hizmet farkıyla İskenderun'a yakışır bir tesis olacağına inanıyorum.
Çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerin gönül rahatlığı ile gelebileceği bu mekanı bizlere kazandıran Sarı Zeybekler Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Özdemir ve Atilla Sucuoğlu'nu tebrik ediyor, bol kazançlar diliyorum." dedi.
 
Cadı Kazanı'nın 7’den 77’ye herkese hitap edeceğini ifade eden Cafe işletme ortakları Emre Özdemir ve Atilla Sucuoğlu, "Deneyimli güler yüzlü personelimiz ile hoş ve eğlenceli vakit geçirebilecek bir Cafe'de olması gereken herşeyle hizmet sloganıyla yola çıktık. Amacımız; Cafe'mize gelen misafirlerimizin hijyenik ve ferah bir ortamda güzel bir vakit geçirmelerini sağlayarak onların mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlamaktır.
 
Açık terasımız ile tüm nargile çeşitlerimiz mevcut olmakla beraber ayrıca Cafe'mizde vitamin bar ile soğuk-sıcak zengin içecek çeşitlerimiz yer almaktadır.
Özel günlerde doğum günü, nişan, kına, parti gibi organizasyonlarına da uygun olarak tasarlanan Cafe'mizde ayrıca grup olarak gelen misafirlere grup indirimleri de uyguluyoruz.
 
Özel gün ve siparişleriniz için 0 553 884 39 01 veya 0 535 300 50 19 nolu telefonlarımıza ulaşabilirsiniz." şekilde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet