Skip Navigation Links

Çamlıyayla ve Büyük Oba Mahallelerine Ev Ziyaretleri

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, ilçe sınırları içinde bulunan Çamlıyayla ve Büyük oba mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çamlıyayla ve Büyük Oba Mahallelerine Ev Ziyaretleri

Gündem   A+a-

Başkan Nehir, ev ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. Ziyaret edilen mahallelerde oldukça samimi karşılanan Başkan Nehir, Samandağ İlçesini ilgilendiren hizmetler ve yürütülen projelerle ilgili bilgiler aktardı.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, Birim müdürleri ve Çamlıyayla mahallesi sakinlerinden Mehmet Dağlı’nın katıldığı ziyaretlerde mahalle sakinlerinin sosyal sorunları ile ilgili yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu.
Samandağ Belediyesinin sosyal belediyecilik hizmetleri ile ilgili yapılabilecek çalışmaların hayata geçmesi için başkan Nehir birim müdürlerine talimat verdi. Ormanlık alanda bulunan kırsal mahallelerin bazı sorunlarının çözümü noktasında yasal düzenlemelerin yapılması gerektiği vurgulandı. TBMM’ye bu sorunların taşınması için Başkan Nehir tarafından gerekli çalışmanın yapılacağı ifade edildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet