Skip Navigation Links

Başkan Savaş Paskalya Kutlamalarına Katıldı

Başkan Lütfü Savaş Paskalya Bayramı'nda Hristiyan hemşehrileriyle biraraya geldi

Başkan Savaş Paskalya Kutlamalarına Katıldı

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 08 Nisan 2018 Pazar günü Ortodoks Kilisesi’nde Hristiyan hemşehrileri ile bir araya gelerek Paskalya Bayramı sevincine ortak oldu.
 
Gerçekleştirilen bayram ziyaretine Başkan Savaş’ın yanı sıra Hatay Valisi Erdal Ata, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Antakya Patrik vekili Episkopos Efram Maluli, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin ,HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz,  Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Fadi Hurigil, Musevi Cemaati Başkanı Şaul Cenudioğlu, Katolik Cemaati Ruhani Lideri Domenico Bertogli, Protestan Cemaati Temsilcisi Yakup Chang, Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri ile çok sayıda Hristiyan vatandaş katılım gösterdi.

BAŞKAN SAVAŞ BARIŞ VE HUZUR ORTAMININ DEVAM ETMESİ TEMENNİSİNDE BULUNDU

Hatay’ın birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olduğunu ve herkesin birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığını belirten Başkan Savaş, sevinçlerin ve üzüntülerin de her beraber paylaşıldığı özel bir şehir olduğunu vurguladı.
Tarih boyunca Hatay halkının hoşgörülü bir toplum olduğunu da belirten Başkan Savaş, bugüne kadar yaşanılan barış ve huzur ortamının aynı şekilde devam etmesini temennisinde bulanarak Hristiyan hemşehrilerinin Paskalya Bayramı’nı kutladı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet