Skip Navigation Links

Başkan Vekili Akıncı Çeşitli Programlara Katıldı

İskenderun’un gelişimi ve kalkınması noktasında toplumun tüm kesimlerine büyük görevler düştüğünü belirtti.

Başkan Vekili Akıncı Çeşitli Programlara Katıldı

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı, İskenderun’un gelişimi ve kalkınması noktasında toplumun tüm kesimlerine büyük görevler düştüğünü belirtti.
Belediye Başkan Vekili Akıncı, bir süre önce olağan kongre ile yeni göreve seçilen Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Yeni yönetime başarılar dileyen İskenderun Belediye Başkan vekili Halit Akıncı,”Çelik-iş Sendikası hem ülke genlinde hem de bölgemizde işçilerimizin sorunlarının giderilmesi, sosyal haklar ve iş güvenceleri konusu ve sendikal faaliyetler hususunda başarılı çalışmalara imza atıyor. İskenderun gelişmesi ve kalkınması noktasında fabrikalarda çalışan işçilerimizin önemli bir gayret gösteriyor. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı’da İskenderun Belediye Başkan vekili Halit Akıncı’yı ziyaret ederek halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulundu.
İskenderun Belediye Başkan vekili Halit Akıncı’da gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Belediye olarak toplumun tüm kesimlerine hizmet götürmenin gayretindeyiz. Bayanlara yönelik açılan kurslarımız devam ediyor. Bayanlarımız kurslarımıza büyük bir ilgi gösteriyor” diye konuştu.
Ardından İskenderun Belediye meclis toplantısına katılan Başkan vekili Halit Akıncı, daha sonra İskenderun Deniz Er eğitim alayında düzenlenen yemin törenine katıldı.
Akıncı daha sonra kentte taziyelere katılarak vefat eden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet