Skip Navigation Links

Bu çocuklar çok şanslı..

Pamuk Kreş ve Çocuk Eğitim Merkezi 4-6 yaş çocuklarına aylık sağlık kontrollerinin devamı niteliğinde Deniz tıp merkezi'nde kontrolden geçirildiler.

Dünya   A+a-

Pamuk Kreş ve Çocuk Eğitim Merkezi 4-6 yaş çocuklarına aylık sağlık kontrollerinin devamı niteliğinde Deniz tıp merkezi’nde kontrolden geçirildiler.
Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Arslanhan tarafından kameralı sistemle kontrolden geçirilen çocuklar, ağız sağlıklarını nasıl koruyacakları yönünde de bilgiler aldılar.
Kameralı sistemle muayene olurken eğlenceli anlar yaşayan çocukların keyfine diyecek yoktu.

Aynı zamanda Deprem Haftası nedeniyle de İtfaiye Merkezi’ne gözlem amaçlı gezi düzenleyen Pamuk Kreş ve Çocuk Eğitim Merkezi, çocukların bilinçlenmesine ve eğitimine özel önem veriyor.
Pamuk Kreş ve Çocuk Eğitim Merkezi kurucusu Selma KANTARMACı, yaptığı açıklamada bu özel ve anlamlı günde sınıfta işledikleri Sivil Savunma günü ve Deprem Haftasını çocukların gezerek yerinde öğrenmelerini ve konuyu daha iyi kavrayarak pekiştirdiklerini söyledi.
İtfaiye merkezinde İtfaiye müdürü ve görevli ekip tarafından sevgiyle karşılanan minikler itfaiyenin işleyişi ve yangından korunma yollarını uygulanmalı olarak itfaiye müdürünce bilgilendirildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet