Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gelişim Hastanesi MHP Kadın Kollarını Ağırladı

MHP Kadın kolları Gelişim Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz’ı ve Onkoloji Merkezi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Gelişim Hastanesi MHP Kadın Kollarını Ağırladı

Gündem   A+a-

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, 1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz’ı ve Onkoloji Merkezi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İskenderun İlçe Teşkilat Başkanı Turan Bozkurt’un da eşlik ettiği ziyarette, Başhekimden Onkoloji Merkezi hakkında bilgiler aldı.
Sohbetin ardından Onkoloji Merkezi’nde tedavi gören hastalara çiçek takdim eden MHP İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Tıbbi Onkoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sadık Muallaoğlu ve Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Saliha Ezgi Oymak ile bir süre sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Dr. Caymaz ise, MHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar