Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ligin 24. Haftasında da Galibiyet Sevinci..

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol takımını evinde ağırladı.

Ligin 24. Haftasında da Galibiyet Sevinci..Web
TV

Spor   A+a-

 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 24. haftasında Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol takımını evinde ağırladı.
Antakya Kapalı Spor Salonunda 04 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen maçın kazananı Hatay’ın Melekleri oldu. Karşılaşma, 95-71 skorla ev sahibi takımın galibiyetiyle sonuçlandı.
HATAY’IN MELEKLERİ TARAFTARLARINA GÜZEL BİR MAÇ İZLETTİ
Sami Özel başhakemliğinde, Fatih Güler ve Umut Özgün Ergün yardımcı hakemliğinde oynanan müsabakanın başlangıcından itibaren saha avantajını kullanarak sayı elde eden Hatay Büyükşehir Belediyespor oyuncuları, ilk çeyreği 21-16 sayıyla önde tamamladı.
İkinci çeyrekte de etkili oyununu sergilen Hatay’ın melekleri rakibiyle arasındaki farkı açarak soyunma odasına 46-37 üstün girdi.
Üçüncü çeyrekte de etkili oyunuyla sahada ter döken Hatay’ın melekleri, İstanbul Üniversitesi takımı ile arasındaki farkı açarak 74-52 önde tamamladı.
Son çeyrekte de rakibi ile arasındaki farkı korumaya çalışan ve kıyasıya mücadele vererek taraftarlarına heyecan dolu bir maç izleten Hatay ‘ın Melekleri, maçı 95-71 ile kazandı.
Hınd Ben Abdelkader sahada attığı 30 sayı ile maçın skorer ismi oldu.
 
 
 
 
 
 
Ligin 24. Haftasında da Galibiyet Sevinci.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş