Skip Navigation Links

Başkan Savaş Yaklaşan İki Fuarı Basın Toplantısı İle Duyurdu

Yapı İnşaat Gayrimenkul Fuarı’na 58 Firma Katılım Gösterecek

Başkan Savaş Yaklaşan İki Fuarı Basın Toplantısı İle Duyurdu

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Habib-i Neccar Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısıyla, bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilecek Hatay Yapı, İnşaat Gayrimenkul Fuarı ve Kitap Fuarı’nın tanıtımını yaptı.
Hatay’ı sosyal, kültürel ve ticari anlamda geliştirmek amacıyla düzenlenecek olan, fuarların tanıtım toplantısında Başkan Savaş’a, Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş ve Kitap Fuarı organizatörü Kamile Yurtseven’de eşlik etti.
Toplantıda, fuar alanının yenilenmesi için altyapı ve üstyapı çalışmaları gerçekleştirildiği bilgisini basın mensupları ve kamuoyuyla paylaşan Başkan Savaş, fuar alanının 5 bin metrekareden 7 bin metrekareye çıkarıldığını ifade etti. Başkan Savaş, eğitime %100 destek kampanyası kapsamında okullara binlerce karton kumbara dağıtıldığını bildirdi.
Yapı İnşaat Gayrimenkul Fuarı’na 58 Firma Katılım Gösterecek
11-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yapı İnşaat Gayrimenkul Fuarı hakkında bilgiler paylaşan Mehmet Alakuş, fuar alanının fiziki koşullarının iyileştirildiğini belirtti. 58 firmanın katılım sağlayacağı fuara, çevre illerin de yoğun ilgi gösterdiğini vurguladı.
Saygın Yayın Evleri Ve Nitelikli Yazarlar Kitap Fuarında Yerini Alacak
20-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Hatay Kitap Fuarı’nın organizasyonunda görev alan Kamile Yurtseven, İş Bankası Kültür Yayınları, Yapı Kredi Kültür Yayınları gibi büyük kuruluşların da içerisinde olduğu 150’yi aşkın yayınevinin katılım göstereceği fuarın, 40’tan fazla yazara ev sahipliği yapacağını açıkladı.
Çok sayıda basın mensubunun katılım gösterdiği toplantıda Başkan Savaş, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak merak edilenlere açıklık getirdi.
Ekmeğini Topraktan Kazanan Kadın Çiftçiler Hatay’ın Kalkınmasında Aktif Rol Alacak
Hatay’ın zengin bitki çeşitliliğini kentin kalkınmasına hizmet edecek şekilde değerlendirmek için önemli adımlar atıldığının altını çizen Başkan Savaş, ekmeğini topraktan kazanan kadınların da üretimde aktif rol oynayacağı bir kooperatif kurulacağının müjdesini verdi.
Hatay Deniz Otobüsü(HADO) projesine ilişkin bilgiler paylaşan Başkan Savaş, çevre illerin de gerçekleştirilecek seferleri heyecanla beklediğini ifade etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet