Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ATKDER Arsuz İçin Çalışıyor

Arsuz Turizm ve Kültür derneğinin standı Hem Kültürel Hem de Duygu yüklüydü.

ATKDER Arsuz İçin Çalışıyor

Gündem   A+a-

Arsuz Akçalı Mahallesi’nde her yıl düzenlenen Yumurta Bayramında Arsuz Turizm ve Kültür derneğinin kurmuş olduğu stant büyük ilgi gördü.
 
Akçalı Mahallesi’nde yüzyıllardır baharın gelişi ve doğanın canlanmasının kutlandığı Ğiyd Sabatağş Yumurta Bayramında Arsuz Turizm ve Kültür derneğinin ücretsiz yumurta tokuşturma etkinliğinin yanı sıra ilçemizin tarihi yerlerinin anlatıldığı dergi ve broşürler ile tanıtım yapıldı.
 
Arsuz’da var olan doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi yerlerinde yer aldığı “Arsuz Hatırası” bayrama gelenlerden büyük ilgi görürken binlerce kişi fotoğraf çekildi.
 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve ilçe protokolünün hem yumurta tokuşturduğu hemde hatıra fotoğrafı çektirdiği stanta espiriler havada uçuştu.
 
Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan ARSLAN yaptığı açıklamada kültürel değerimiz olan ve ismini taşıyan yumurta bayramında ücretsiz yumurta tokuşturarak var olan geleneğimizi sürdürmeyi hazırlatmış olduğumuz dergi ve broşürler ile ilçemizin tarihi ve tursitlik yerlerinin tanıtımını yaparak ilçemizin hak ettiği turizm kotasına ulaşmasını hedeflediklerini belirterek Arsuz’un Amanos kısmında geçtiğimiz günlerde şehit olan uzman Çavuş Samet TOKUR için başlatmış olduğumuz kampanyaya katılıp ilgi gösteren halkımıza teşekür etti.
 
Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan ARSLAN’a hem Mehmetçik için başlatmış oldukları anlamlı bağış kampanyası için hem de ilçemizin tanıtımı adına yaptırmış oldukları Arsuz Hatırası ve hazırlatmış oldukları dergi ve broşürler için teşekkür eden Kaymakam Musa Sarı ve Başkan Nazım Culha ATKDER üyeleri ile yumurta tokuşturdu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar