Skip Navigation Links

Belen İssume Mahalle Ziyareti

CHP Hatay İl Başkanı Servet MULLAOĞLU yerel seçim için çalışmalarını Belen İlçesi İssume mahallesinde start vererek başlattı.

Belen İssume Mahalle Ziyareti

Gündem   A+a-

CHP Hatay İl Başkanı Servet MULLAOĞLU yerel seçim için çalışmalarını Belen İlçesi İssume mahallesinde start vererek başlattı. İssume mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mullaoğlu yerel ve genel siyaset gündeminde halkımızın geçim şartlarının ağırlaştığı ve her gün yeni bir zamla uyandığı, dört kişilik bir ailenin asgari geçim sınırı 5.334,15 TL olduğu bir dönemde ortalama ücretle geçinen bir memur ailesinin sağlık, yol, eğitim, yiyecek ve kira ihtiyacı için alınan maaş ile ay sonunu denk getiremediklerini dile getirdi.
Başkan Mullaoğlu sözlerine şu şekilde devam etti ;
‘’Üzülerek belirtmeliyim ki mevcut hükümetin yanlış uyguladığı dış politikadan gerek Suriye, gerek başka ülkelerde bütün komşularımızla kavgalı durumdayız. Bu nedenle mevcut hükümetin ülkeyi yönetemediği ortadadır.
Yerel seçiminde Belen Belediyesini kazanmak için bütün örgütümüzle beraber Belen’in fotoğrafını daha önce İl Örgütü ve İlçe Başkanları toplantısında masaya yatırmıştık.
Siz değerli üyelerimizle beraber kapı kapı çalışarak başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı hizmetler, alt yapı, yol, Kültürel ve yeşil alanlar Hatay’ımızı güzelleştirmiştir. Daha güzel bir Hatay için 2019 yerel seçimlerinde güçlü bir meclisle kazanacağız.’’
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet