Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ankara Esnaf Odası Yönetiminde Bir Dörtyollu!

Nagihan Cengiz Çelebi, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Ankara Esnaf Odası Yönetiminde Bir Dörtyollu!

Dörtyol   A+a-

 Asomena Danışmanlık Şirketinin sahibesi, AGKO Devlet Teşvikleri Danışmanı, Girişim Port Editörü olan hemşerimiz Nagihan Cengiz Çelebi, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.
 
29 Mart 2018 Perşembe günü Ankara Atatürk Kapalı Spor salonunda yapılan olağan kongrede Şükrü Orhan başkanlığında oluşan listede seçimlere giden Nagihan Cengiz Çelebi Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
 
Asomena Danışmanlık Şirketinin sahibesi Nagihan Cengiz Çelebi kongre sonrası yaptığı açıklamada; “13 ayı bulan Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine hazırlanma sürecimi sık sık sizlerle paylaştım. Bu bağlamda; ANKARA ESNAF ve SANATKARLAR ODASI için adaylığını açıklayan Başkan adayımız ŞÜKRÜ ORHAN'a destek verdim ve O'nun da takdiri ile YÖNETİM KURULU ADAYLIĞI sürecim başladı. Onüç ay önce çıktığım bu yolda esnaf ziyaretlerine eşlik ettim. 13 ayda Merkez ilçelerde Odaya bağlı esnaflara ziyaretler gerçekleştirerek 85 Bin KM yol kat ettik. Oda faaliyetleri kapsamında; ANKARA KUAFÖRLER GÜZELLİK SALONU İŞLETMECİLERİ ve MANİKÜRCÜLER ESNAF ODASI'nın resmi DEVLET TEŞVİKLERİ DANIŞMANLIĞI'nı üstlenerek her hafta Salı günü odada hazır bulundum. Oda esnafını en doğru en anlaşılır ve onları koruyacak şekilde yönlendirmek için elimden gelenin en iyisi yapmak için çaba sarfettim. Şartlarını uygun bulduğum kuaför adaylarını çeşitli müdürlüklerin eğitimlerine yönlendirerek girişimcilik eğitimleri almalarını sağladım. Ve sevgili dostlar ; Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu 'da yapılan GENEL kurul sonucunda, Ankara Esnaf' ının takdiri ile ANKARA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI seçimlerini KAZANDIK. Stresten kalp krizi geçiriyorum zannettiğim dakikaları yaşadım. Ama çok şükür ; ZAFER BİZİMDİR, ZAFER ANKARA ESNAFININDIR! 13 ay uzun bir süre, bu süreçte yanımda olan tüm dostlarım adınızı altın harflerle yazdım... Şimdi Başkanımız Şükrü ORHAN ve çok değerli ekip arkadaşlarımla; yorulmadan bıkmadan usanmadan çalışmak için geliyoruz! Projeler hazır, biz hazırız... Mazbata alışımız ile odada resmi görevimiz başlayacak. Mutluluğumu, gururumu paylaşan tüm dostlarıma bin teşekkür.” Dedi.
 
Şükrü Orhan Başkanlığındaki yeni yönetim listesi ise şöyle; Firdevs SARTAŞ, Ümit KESKİN, Resul KARA, Gökhan ERTUNÇ, Nagihan CENGİZ ÇELEBİ, Hacı KOCA, Mesut KOÇ, Resul FERAH, Çetin BAYRAK, Maviş KARAKAYA
 
Nagihan Cengiz Çelebi, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un daveti ile Dötyollu hemşerilerimize Devlet Destekleri ve girişimcilik konusunda iki yıl önce ücretsiz seminerler vermişti. Ayrıca Ankara’da gerçekleştirilen Başkentte Hatay Günlerinde Dörtyol Belediye Standında her gelen hemşerisini ayrı ayrı ağırlayarak adeta ev sahibeliği yapmıştı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar