Skip Navigation Links

'Uğurlu Evim' projesi başlıyor

Lise ve üniversiteye hazırlıkta 42 yıldır öğrencilerini başarıya taşıyan uğur dershaneleri, Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirke

Dünya   A+a-

Lise ve üniversiteye hazırlıkta 42 yıldır öğrencilerini başarıya taşıyan uğur dershaneleri, Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom grup şirketleri, Avea, TTNET ve Sebit işbirliğinde “Uğurlu Evim” projesini başlatıyor.

3M Garden Clup’ta düzenlenen Uğurlu Evim tanıtım toplantısında açılış konuşması öncesi Uğur Dershanesi öğrencilerinden Aykut Demirel’e YGS Hatay birincisi olduğu için plaket takdim edildi.
Plaket töreninin ardından Uğurlu Evim Projesi tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Kaya Aydın, “Uğur Dershaneleri olarak, Türk Telekom grup şirketleri Avea, TTNET ve Sebit ile yaptığımız işbirliği ile uzun vadeli, sürekli geliştirilecek ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacak bir proje başlattık. Ülkemizin gelişmesinde hayati önem taşıyan eğitimde fırsat eşitliği, sadece fiziki imkânların geliştirilmesiyle değil aynı zamanda teknolojinin etkin bir şekilde kullanılmasıyla sağlanabilir. Eğitim konusundaki 42 yıllık tecrübemizi, Türk Telekom’un grup şirketlerinin teknolojideki deneyim ve bilgi birikimleriyle birleştirdik. ‘Uğurlu Evim’ projesi ile Türkiye’nin her noktasına erişebilecek bir eğitim ağı kurmayı hedefliyoruz.

Başarının kendiliğinden oluşan bir olgu olmadığını biliyor, bu proje ile Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilerimizin her zaman yanında ve onların en büyük destekçisi olduğumuzu bilmelerini istiyoruz” şeklinde görüşlerini dile getirdi.
Genel Müdür Kaya Aydın’ın ardından konuşma yapan Sebit’in Genel Müdür Yardımcısı Ali Gürer de, “Sebit olarak 22 yıldır sürekli geliştirdiğimiz vitamin ile 2009 yılında en iyi online eğitim çözümü CODIE dünyanın en iyi içerik hizmeti WCA gibi son derece prestijli ödüller kazandık. Şimdi vitaminin öğrencilerin istedikleri zaman istedikleri yerden öğretmenleriyle canlı dersler yapabileceği, sorularını birebir sorabileceği uygulamalarla ve çeşitli iletişim olanaklarıyla genişletilen yeni nesil platformuna adım atıyoruz. Bunun ilk uygulamasını da Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarıyla işbirliği içinde Uğurlu Evim Projesinde hayata geçiriyoruz” dedi.
Son olarak konuşma yapan Uğur Dershaneleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay Polat ise, “Öğrenciler sevdikleri bir ortamda evlerinden öğretmenleri ile canlı dersler yapabilecek, soru sorabilecek, deneme sınavı yapabilecek. Öğretmen verdiği ödevleri kontrol ederek, öğrencilerin evde ders çalışmalarını takip edebilecek. Veliler ise öğrencilerinin ders çalışması ve sonuçları hakkında bilgi sahibi olabilecek” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet