Skip Navigation Links

Melekler Finali Kıl Payı Kaçırdı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, FIBA EuroCup yarı final mücadelesinde İtalya temsilcisi Reyer Venezia takımına mağlup olarak kupay

Melekler Finali Kıl Payı Kaçırdı

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, FIBA EuroCup yarı final mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı İtalya temsilcisi Reyer Venezia takımına mağlup olarak kupaya veda etti.
 
Hem Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde hem de EuroCup’ta sergilediği üstün performansla taraftarına büyük mutluluklar yaşatan mavi- beyazlılar, Avrupa mücadelesinde ilk yenilgisini alarak finali kıl payı kaçırdı.
 
Heyecanın eksik olmadığı kıyasıya mücadeleye sahne olan müsabaka Antakya Cumhuriyet Alanı’nda dev ekrandan takip edildi. Geçtiğimiz hafta kendi evinde konuk ettiği İtalya temsilcisini 74-54’lük farklı bir skorla yenen Hatay’ın melekleri, 29 Mart Perşembe günü saat 20.00’da rakip sahada oynadığı yarı final rövanş müsabakasından 80-57’lik skorla ayrılarak, EuroCup hayallerini erteledi.
 

CHATZIDAKI: BİZLERE DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 
Maç sonunda görüşlerini paylaşan Hatay Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Aikaterini Chatzikadi “ Finali elimizden kaçırdığımız için üzgünüz. Ama buralara kadar gelmek de bizim için oldukça gurur vericiydi. Bu yıl kupayı Hatay’a getirememiş olabiliriz ama gelecek sezonlarda taraftarımıza bu mutluluğu yaşatmayı hedefliyoruz. Başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve taraftarlarımız olmak üzere bizlere her zaman destek veren ve yanımızda herkese çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet